Curs monogràfic educador/a de col.lectius amb necessitats especials

Curs monogràfic educador/a de col.lectius amb necessitats especials

Data: 3, 10 i 17 de desembre

Horari: dissabte de 9 a 14 i de 15 a 20h

Preu: Gratuït

Duració: 30h

Preinscripció on-line : fins dijous, 17 de novembre, a les 19h.

 

Matrícula: dijous 24, divendres 25, dilluns 28 i dimarts 29 de novembre. Tota la informació sobre la matrícula, la rebreu al vostre correu electrònic.

Important:

Formació oficial acreditada per GeneralitatJove.Ivaj.

Per a poder obtenir el títol homologat per la Generalitat Jove-Ivaj s’haurà de complir com a mínim un d’aquests requisits i en el moment de la matrícula es deurà aportar la documentació que ho acrediti:

Opció 1-Tindre el Certificat del Curs de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil o Curs de Director/a d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil.
Opció 2-Estar en l’actualitat realitzant un Curs de Formació Bàsica (Curs de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil o Curs de Director/a d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil).
Opció 3-Estar participant en activitats d’Animació i Educació en el Temps Lliure en l’àmbit infantil i juvenil com a voluntari/a o professional. Al menys un any d’experiència continuada.

En cas de no complir amb ningun d’aquests requisits, es podrà realitzar el curs però sense obtindre el títol homologat per la Generalitat Jove-Ivaj. S’obtindrà un Certificat d’Assistència.

Tindran prioritat els inscrits que compleixen ,com a mínim, un d’aquests requisits.

Ací pots descarregar el cartell.

educador-necessitats-especials-formacio-permanent-benicassim