Centre de Recursos

Prèstec de llibres:

. “Viatgeteca” (nacional i estrangera: guies, mapes, plànols…).
.“Racó del Monitor”: biblioteca amb lectures especialitzades en l’àmbit sociocultural, temps lliure, educació no formal…
. “Punt de lectura”: Lectures obligatòries i recomanades de l’IES, en castellà i valencià.
. Taulers d’anuncis…

Sala de ràdio:
Espai destinat a la realització del taller de ràdio i també a grups interessats que hagen fet prèviament el curs de ràdio: si encara no l’has fet, passa’t ja pel Casal a informar-te’n.
Si vols escoltar-la: http://radiojove.wordpress.com

Sala de cursos i exposicions:

Aquesta sala s’habilitarà tant per a realitzar alguns dels diferents cursos que s’ofereixen al centre com per a acollir exposicions fotogràfiques, de pintura, activitats educatives, etc.

Espais Associatius: Les dependències del Casal Jove de Benicàssim compten amb un espai associatiu d’accés independent de la resta d’instal·lacions. La seua funció és cobrir les necessitats d’infraestructura dels col·lectius juvenils del municipi.

Reglament d´ús del Casal Jove de BenicàssimReglamento de uso del “Casal Jove” de Benicasim

Sol.licitud de reserva per a la realització d´un programa de ràdio a Ràdio Jove Benicàssim-Solicitud de reserva para la realización de un programa de radio en “Ràdio Jove Benicàssim”

Sol.licitud de reserva per a l´ús de sales del Casal Jove de Benicàssim-Solicitud de reserva para el uso de salas del “Casal Jove” de Benicasim

Sol.licitud de reserva per als Espais Associatius del Casal Jove de Benicàssim-Solicitud de reserva para los Espacios Asociativos del “Casal Jove” de Benicasim

Aula ordinadors: Tenim set ordinadors per a l’ús dels joves del municipi, per fer treballs de l’IES o la universitat, l’àcces està regulat per aquesta.

Normativa d’ús dels ordinadors del Casal Jove Benicàssim.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.